Suomen Franchising-Yhdistys

KETJUJOHTAJIEN TOP 5 -SYYT SFY:N JÄSENYYDELLE:

1) Luotettavuus franchisingantajana
SFY:n jäsenenä ketjunne on uskottava rekrytoija ja laatuimagonne paranee entisestään. Jäsenet täyttävät SFY:n laatukriteerit ja sitoutuvat noudattamaan Franchisingin Eettisiä Sääntöjä.

2) Näkyvyys
Franchising Suomessa -vuosikirjalla ja franchising.fi -sivustolla saa näkyvyyttä, joka auttaa mm. yrittäjärekrytoinnissa. Co-branding tunnettujen ketjujen kesken – yhteistyö on voimaa.

3) Mahdollisuus palkita yrittäjiä Frannylla ja samalla tuoda yrittäjiä gaalaan
Franny Awards -gaalassa palkitaan Vuoden Franchisingyrittäjä ja Vuoden Franchisingketju. Mahdollisuus motivoida ja palkita ketjun yrittäjiä ja luoda positiivista me-henkeä sekä hyödyntää tilaisuuden julkisuusarvoa. Franny on franchisingin ”Oscar-palkinto”!

4) Verkottuminen
Jäsenyys tuo lisäarvoa oman toiminnan kehittämiseen:
• Kollegojen tuki, vuorovaikutus
• Toisilta oppiminen
• Koulutukset

5) Pääsy mukaan kehittämään koko franchisingsektoria ja aina ajan hermolla oleminen
Jäsenenä voit vaikuttaa koko franchisingsektorin kehitykseen ja yhdistyksen tilaisuudet ja viestintä auttavat pysymään ajan tasalla franchisingin ajankohtaisista asioista.

Ellei ketjunne ole vielä jäsen – toimi heti!
Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenyyttä voit hakea kätevästi täyttämällä oheisen sähköisen lomakkeen. Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti:

Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenhakemukseen


Suomen Franchising-Yhdistyksen tarkoituksena on edistää franchisingketjujen toimintamahdollisuuksia, lisätä tietoutta franchisingista ja sen eduista maassamme, sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa.

Näitä asioita teemme mm. ylläpitämällä hyviä yhteiskuntasuhteita, julkaisemalla vuosikirjaa ja internetsivuja sekä järjestämällä seminaareja ja koulutustilaisuuksia.

Yhdistyksen jäseninä ovat franchisingantajat, joilla on jäsenyyden kautta mm. oikeus esitellä oma toimintansa Franchising Suomessa-kirjassa sekä yhdistyksen internetsivuilla. Yhdistyksellä on lisäksi kannattavia yritys- ja henkilöjäseniä.

Jäsenistöään yhdistys pitää ajan hermolla mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvällä jäsentiedotteella. Yrittäjärekrytointia autetaan mahdollisuudella lisätä Franchising Suomessa -kirjaan sekä yhdistyksen internetsivuille jäsenesittelyn yhteyteen maininta franchisingsopimuksen tarkastamisesta. Franchisingsopimuksen tarkastus on palvelu, jonka yhdistys on järjestänyt franchisingantajajäsenilleen. Maininnalla sopimuksen tarkastuksesta on selkeästi luottamusta herättävä vaikutus franchisingyrittäjäksi aikoviin.

Nämä ja monet muut seikat puoltavat hakeutumista SFY:n jäseneksi. Huomaattehan myös yhdistyksen jäsenfranchisingketjujen sekä yhteistyökumppaneiden esittelyt franchising.fi -nettisivuilla.

Enemmän tietoa jäsenkriteereistä ja -ehdoista löytyy tältä sivulta.
Jäsenedut yhdistyksen franchisingantajajäsenille

 • Oikeus mainintaan franchisingsopimuksen tarkastuksesta Franchising Suomessa-kirjassa ja yhdistyksen internetsivuilla sekä omassa markkinoinnissa.
 • Jäsentiedote
 • Osallistuminen yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin jäsenhintaan
 • Franchising Suomessa-kirja: ilmainen kappale kirjasta, mahdollisuus franchisingantajien ja -yrittäjien esittelyartikkeleihin, jäsenhintaiset ilmoitukset sekä ilmainen ½ sivun jäsenesittely
 • Yhdistyksen internetsivut: veloitukseton jäsenesittely, mahdollisuus saada linkki yhdistyksen sivuilta omille internetsivuille
 • Eettiset Säännöt käytettäväksi esim. omassa rekrytointityössä
 • Yhteistyökumppaneiden mahdollisesti myöntämät jäsenedut, (mm. Franconin ja FBC:n koulutukset ja Suomen Yrittäjien Yrityspörssi)
 • Oikeus palkita oman ketjun yrittäjä Franny-palkinnolla
 • Mahdollisuus tulla valituksi Vuoden Franchisingketjuksi (varsinaiset jäsenet)
 • Mahdollisuus, että oma yrittäjä tulee valituksi Vuoden Franchisingyrittäjäksi
 • Varsinaisilla jäsenillä oikeus käyttää yhdistyksen logoa

Terveisin
Juha Vastamäki, toiminnanjohtaja, Suomen Franchising-Yhdistys ry

Lisätietoja:
office@franchising.fi •  050 337 57 68 (Juha Vastamäki)

Päivitetty 17.09.2020