Suomen Franchising-Yhdistys

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.02.2009 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Franchising-Yhdistys ry (y-tunnus 0972621-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.franchising.fi.

Kun tilaus on tehty ja maksettu, tilaaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen automaattisesti tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilaaja voi tulostaa vahvistuksen ja tämä on suositeltavaa mahdollisten ongelmatapausten selvittämiseksi (ks. vaihto- ja palautusoikeudet).

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksutapana on myös puhelinmaksaminen. Puhelinmaksupalvelun toteuttaa AinaPay Oy.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitusaika

Postitamme tuotteita yhdistyksen toimiston aukioloaikoina noin kerran viikossa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Suomen Franchising-Yhdistys ry:n Internet-sivuilla tuotemyynnin yhteydessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- sekä postikulut kotimaassa. Tilaajalle koituvia toimituskuluja ei ole ellei niitä ole nimenomaan erikseen mainittu. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai suurempien tilausten ollessa kyseessä, pakettina.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, vahingoittumattomia ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liittäkää palautukseenne mukaan seuraavat tiedot:

  • nimenne, osoitteenne, puhelinnumeronne sekä sähköpostiosoitteenne
  • pankkitilinumeronne
  • kopio Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Suomen Franchising-Yhdistys ry
Bulevardi 21
00180 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan ilmoittamallenne tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen office@franchising.fi tai postitse:

Suomen Franchising-Yhdistys ry
Bulevardi 21
00180 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Suomen Franchising-Yhdistys ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Suomen Franchising-Yhdistys ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Päivitetty 23.01.2019