Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistys

Vuonna 1988 perustettu Suomen Franchising-Yhdistys tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchisingyrityksiä ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneita tahoja. Toimintamme käsittää mm seuraavaa:

  • Ylläpidämme ja kehitämme franchisingin Eettisiä Sääntöjä, joita jäsenkuntamme sitoutuu noudattamaan. Näin yhdistys pyrkii edistämään ja kehittämään hyvää franchisingtapaa Suomessa.
  • Järjestämme seminaareja ja koulutustapahtumia
  • Teemme yhteistyötä viranomaisten ja talouselämän eri tahojen kanssa, jotta franchisingtoiminta kehittyisi suotuisasti Suomessa ja Euroopassa.
  • Tuotamme ja välitämme hyödyllistä tietoa franchisingista. Yhtenä tärkeimpänä tietolähteenä Suomessa toimii yhdistyksen kustantama Franchising Suomessa-kirja.

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n ketjujäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen Eettisiä Sääntöjä ja ketjun franchisingsopimuksen sisältö tarkastetaan franchisingiin perehtyneellä juristilla. Ensimmäinen tarkastus on jäsenille ilmainen. Tarkastettu sopimus on ehdoton valtti yrittäjärekrytoinnissa. Muita keskeisiä jäsenetuja ovat mm. puolen sivun ilmainen ketjuesittely Franchising Suomessa -kirjassa ja näillä www-sivuilla ketjujäsenille ja näkyvyys yhdistyksen www-sivuilla sekä tilaisuuksissa yhteistyökumppaneille. Yhdistys järjestää lisäksi seminaareja ja koulutustilaisuuksia ajankohtaisista franchisingaiheista. Tutustu jäsenyyden tuomiin etuihin valikon kohdassa yhdistys.

Näiltä sivuilta löytyy runsaasti hyödyllistä tietoa niin ketjun rakentajille kuin franchise-ottajaksi aikoville.

Joukko franchisingtoimintaan hyvin perehtyneitä yhdistyksen yhteistyökumppaneita on valmiina auttamaan franchisingtoimintaan liittyvissä asioissa. Katso valikon kohdasta
Yhteistyökumppanit.

Suomen Franchising-Yhdistys ry on European Franchise Federationin (EFF) ja World Franchise Councilin (WFC) jäsen. Kansainvälisen yhteistyön myötä yhdistyksellä on mm. mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa EU -tason lainsäädäntöön tarvittaessa. Yhteistyön avulla pysymme myös ajan tasalla franchisingin kehityksestä maailmalla.

Tästä pääset näkemään World Franchise Councilin tukemat näyttelyt vuonna 2024.

Miksi jäseneksi?

Jäsenenä voit vaikuttaa koko franchisingsektorin kehitykseen ja yhdistyksen tilaisuudet ja viestintä auttavat pysymään ajan tasalla franchisingin ajankohtaisista asioista.

Ellei ketjunne ole vielä jäsen – toimi heti!
Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenyyttä voit hakea kätevästi täyttämällä alla olevan lomakkeen.
Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Hae jäsenyyttä