1578423899

FRANNY AWARDS

Suomessa Franny-palkintoja on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Frannyt on jaettu Suomen Franchising-Yhdistyksen vuosittaisessa juhlallisessa ja viihteellisessä gaalajuhlassa, joka tunnetaan nykyään Franny Awards –nimellä.  

Gaalan huippuhetkiä ovat, kun Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenketjut jakavat Franny Award -palkinnot menestyneille yrittäjilleen. Vuoden Franchisingyrittäjä taasen valitaan Franny-palkittujen joukosta.  Franny Awardsit huipentuvat Vuoden Franchisingketjun julkistamiseen, jonka valinnan suorittaa arvovaltainen asiantuntijaraati.

Franny Awards  on suurin vuosittainen franchisingin juhlatapahtuma: ”vuoden parhaat juhlat” franchisingketjujen ja –yrittäjien sekä yhteistyökumppanien keskuudessa ja näin se saattaa yhteen kaikki franchisingsektorin toimijat. Gaalan osallistujamäärä on 400 henkilön luokkaa. Tapahtuman päiväohjelmana useat franchisingketjut järjestävät omia kokoontumisiaan.

Franny Awards tuo hyvää julkisuutta palkintoja jakaville ketjuille, palkituille yrittäjille sekä tapahtuman yhteistyökumppaneille ja tapahtuma on myös loistava verkostoitumismahdollisuus alan toimijoille.

Palkintojen jakojen lisäksi ohjelmaan kuuluvat hyvä ruoka , juhlava, mutta rento tunnelma sekä tapahtuman viihtyvyyden takaavat laadukkaat esiintyjät, ammattijuontajat ja tasokas viihde.

FRANNY AWARDS SEURAAVAN KERRAN 17.3. 2023

Franny Awards 2023 järjestetään perjantaina 17.3. Sokos Hotel Triplassa Helsingissä. Samalla juhlistetaan Suomen Franchising-Yhdistyksen 35-vuotis juhlia. Tapahtuma lähenee ja ilmoittautua voi kohdassa ilmoittautuminen!

Franny Awards 2022 tuplagaalassa palkittiin menestyjiä

Suomen Franchisign-Yhdistyksen perinteinen Franny Awards gaala järjestettiin vuoden tauon jälkeen perjantaina 22.4. Hotel Clarion Helsingissä. Nyt siis tupla-gaalana eli palkintoja jaettiin kahdelta vuodelta yhteensä yli 20 vajaan 300 hengen yleisön nauttiessa juhla-illallisesta ja illan viihteestä. Tapahtuman juonsi Oskari Palomäki ja loppuillan viihteestä vastasi Honeys -yhtye.

Eezy valittiin Vuoden Franchisingketjuksi

Vuoden Franchisingketju Eezy Oyj on henkilöstöpalveluyritys, joka auttaa tekijöitä ja heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Tarjoamaansa jatkuvasti laajentaneen Eezyn palveluihin kuuluvat henkilöstöpalvelujen lisäksi esimerkiksi rekrytointi, suorahaku ja henkilöarvioinnit, yritysten tutkimus-, valmennus- ja kehittämispalvelut, kevytyrittäjäpalvelut sekä työllisyyspalvelut. Eezy pyrkiikin olemaan Suomen merkittävin työelämän uudistaja. Franchisingyrittäjyys on kuulunut Eezyn ja sen edeltäjäyritysten liiketoimintamalliin jo 25 vuoden ajan.

Muut Vuoden Franchisingketju -finalistit olivat: Arnolds ja Kotipizza.

Vuoden Franchisingyrittäjät Kiinteistömaailma-ketjusta

Vuoden Franchisingyrittäjänä palkittiin Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvan Amuletti Asunnot Oy:n Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Antti Haataja ja Jesse Nylund. Helsingin ja Espoon alueella toimiva yritys kasvatti vuonna 2021 myymälöidensä määrää kahdesta viiteen ja sen liikevaihto kasvoi yli 80 prosenttia Kiinteistömaailma-ketjun ennätykseen, runsaaseen 4,5 miljoonaan euroon.

Muut Vuoden Franchisingyrittäjä-finalistit olivat: Alina-ketjun Kaveen ”Kevi” Akreyi ja Laatutakuun Tuan Tran

Kunniamerkkejä ja erikoispalkinto

Suomen Franchisign-yhdistyksen kultaisen kunniamerkin saivat ansioistaan franchisingtoiminnan edistämiseksi pitkän uran Finnveralla tehnyt aluepäällikkö Anneli Soppi, MRoomin Markku Kosonen sekä Expense Reduction Analysts (ERA) ketjun Suomeen tuonut Pekka Perttunen.

Tapahtuman yhteistyökumppaneista Elo ja Fennia jakoivat yhteisen Suunnannäyttäjä palkinnon Laatutakuu-yrittäjälle Tuan Tranille.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä tapahtuman yhteistyökumppaneille Grano, Staria ja Elo sekä Fennia.

Tervetuloa vuoden päästä uudestaan!

Tapahtuman kuvien lataaminen:

  1. https://akifoto2.1g.fi/kuvat/franny2022/
  2. KAIKKIEN kuvien lataaminen kerralla: klikkaa sivuston alareunasta ”Download folder”
  3. YKSITTÄIN: klikkaa pikkukuvan alta harmaata nuolta -> valitse aukeavasta valikosta ”Alkuperäinen kuva / Original file”

Päätekstin kuva

Vuoden 2022 Franny Awards -palkitut

Alina 2021

Terhi Laukkonen /Terhin Arvokas Arki Oy / Seinäjoki

Alina 2022

Kaveen ”Kevi” Akreyi / HelyHoiva Oy / Lahti

Arnolds

Tommi Jäntti, Arnolds Ideapark, Lempäälä

EasyFit

Niklas Lindqvist EasyFit Kerava, Vantaa, Pasila, Kalasatama

Eezy 2021

Charlotta & Mikko Jaakkola / Vimeli Oy / Salo-Pori-Rauma

Eezy 2022

Sonja & Ari Laine / Henkilöstöpalvelu Laine Oy / Huittinen-Sastamala-Kankaanpää

Fafa’s

Pankaj Gongal, Darlamkali Oy, Helsinki

Go On

Marjo Nordberg-Leinonen ja Markus Nordberg / Go On, Lappi / Rovaniemi

Kiinteistömaailma

Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Antti Haataja, Jesse Nylund, AmulettiAsunnot Oy

Kotipizza 2021

Ville Salmi / Pitsalmi Oy & Viperol Oy

Kotipizza 2022

Ibrahim Mizai ja Javad Mirzaee / Maula Ali Oy ja Neku Oy

Laatutakuu 2021

Elvi Mankinen / Siivousliike Eeman Oy / Kuopio

Laatutakuu 2022

Tuan Tran / Tat-Wipe Oy / Vantaa

LadyLine

Anu Jaakkola / LadyLine Porvoo, Kotka ja Kouvola

R-kioski

Anu Kiiveri / R-kioski Hakali / Lappeenranta

Subway

Marko Helosaari, Lahti

Talenom

Harry Kirvesmäki, Muurame

UPM Metsä

Anssi Nykänen ja Antti Ojala, Nälkäviulu Oy, Leppävirta

ViiskytViisPlus

Esa Parikka, Arvo Pekuri, ViiskytViisPlus, Lahti

Vuoden 2022 Franchisingyrittäjä on Kiinteistömaailman AmulettiAsunnot Oy.

Vuoden 2022 Franchisingketju on EEZY.

ONNEA PALKITUILLE!