Tiedote

22.06.2021

Talenomille uusia franchising-yrittäjiä Kotka-Haminaan ja Vantaa Aviapolikseen

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 22.06.2021 kello 13.00

Talenomille uusia franchising-yrittäjiä Kotka-Haminaan ja Vantaa Aviapolikseen

Talenom Oyj on solminut uudet franchising-sopimukset, joiden myötä 1.9.2021 Jussi Auvinen aloittaa Talenomin franchising-yrittäjänä Kotka-Haminassa ja Jari Rintala Vantaa Aviapoliksessa. Talenomilla on tämän jälkeen yhteensä 23 franchising-yrittäjää.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset tilitoimistoyrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot hankkien uusia asiakkuuksia Talenomille. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.

”On hienoa saada kasvavaan ketjuumme uusia franchising-yrittäjiä. Uusien yrittäjien myötä saamme lisää vauhtia orgaaniseen kasvuumme. Toivotamme Jussin ja Jarin tervetulleeksi Talenomin joukkueeseen ja toivotamme heille menestystä asiakkaidemme auttamiseen”, sanovat Talenomin toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala sekä franchising liiketoiminnasta vastaava johtaja Jouni Härkönen.

Talenom on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchising-toimintamallin laajentuminen tukee yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchising-ketjun laajentamista uusille paikkakunnille jatketaan myös tulevaisuudessa.

TALENOM OYJ

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva: liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 prosenttia vuosina 2005–2020. Talenomin palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 47 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Helsingin pörssin päälistalla.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi