Suomen Franchising-Yhdistys

Verisure

Me Verisurella omaamme pitkän historian franchising-toiminnasta ja haluamme tuoda varmuutta sekä ennalta-arvattavuutta liiketoimintaan. Tarjoamme mielenrauhaa ja helpotamme yrittäjän arkea minimoimalla riskit ulkopuolisten ja yllättävien vahinkojen osalta. Emme ole vain tukemassa rahallisesti vahingon synnyttyä, vaan ennaltäehkäisemme, keskeytämme ja minimoimme vaaratilanteista johtuvat vahingot, välitämme oikean avun paikalle ja huolehdimme tilanteesta loppuun asti, oli kyse sitten henkilökunnan turvallisuudesta uhkaavien tai muiden hätätilanteiden osalta, murto-, palo- tai vesivahinkotilanteista. Lisäksi palvelumme tarjoaa monipuolisia ajastus- ja etäohjausvaihtoehtoja, lämpötilanseurantaa, kulunvalvontaa ja kameravalvontavaihtoehtoja. 

Verisure on Euroopan johtava turvallisuusalan toimija. Meillä on 35 vuoden historia yritysten ja kotien suojaamisesta ja toimimme jo 17 eri maassa. Oman tuotekehityksemme, 24/7 päivystävän hälytyskeskuksemme ja alan laajimman vartiointi- ja huoltoverkoston avulla varmistamme, että asiakkaamme ovat turvassa ja saavat tarvitsemansa avun välittömästi. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista.  

Tarjoamme edistyksellisen, kustannustehokkaan ja huolettoman vaihtoehdon henkilökohtaisella palvelulla niin pienelle kuin suuremmalle yritykselle ja räätälöimme sen aina ketjun ja yrityksen tarpeisiin ja budjetiin sopivaksi. 

Yhteistyöterveisin, 

Verisure Oy 

Anni Peimola 

Head of Alliances, Events & Key Accounts 

+358405239909 


anni.peimola@verisure.fi 

Palkkatilanportti 1 

00240 Helsinki