Suomen Franchising-Yhdistys

Properta Asianajotoimisto Oy

Properta – aineeton ja kiinteä omaisuus

Osaamisemme peruspilarit ovat immateriaalioikeudet ja kiinteistöasiat. Vahvaa kokemusta löytyy myös muusta liikejuridiikasta. Olemme tunnettuja asiantuntijoita mm. markkinointilainsäädäntöön ja vakuutusoikeuteen liittyvissä asioissa. Emme ole turhan vaatimattomia sanoessamme olevamme omien alojemme huippuja.


Uusi toimisto – vuosikymmenten kokemus

Properta on alalla uusi toimija, mutta taustalla on pitkä kokemus asianajotyöstä, ja ydinporukkamme on hitsautunut yhteen pitkän yhteisen historian aikana. Olemme luoneet olosuhteet, joissa jokainen työntekijämme menestyy ja kehittyy asiantuntijana alansa parhaimmistoon.


Kansainvälisesti tunnustettu osaaminen

Asiantuntijoidemme osaaminen on tunnustettu myös kansainvälisesti. Osoituksena tästä ovat asiantuntijoidemme pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä kovatasoiset tunnustukset kansainvälisiltä ranking-luokittajilta.


Yritystoiminnan juridiikka

Toimistomme painopistealueiden ohella autamme asiakkaitamme muussakin liikejuridiikassa koskien esim. sopimuksia, vahingonkorvausvastuuta ja yhtiöoikeutta. Lisäksi toimistollamme on erityisosaamista vakuutusoikeudessa kattaen mm. vakuutussopimukset, vakuutusten välittämisen, vakuutusyhtiöoikeuden sekä vakuutusalan regulatiiviset kysymykset.


Toimivat sopimukset ja menestyksekäs markkinointi

Kokeneet asianajajamme osaavat ottaa liiketoiminnan tarpeet huomioon sopimuksia laatiessaan. Avullamme hoituvat franchisingtoimintaan liittyvät sopimuskokonaisuudet, oikeuksien suojaukset sekä franchisingsuhteissa syntyvien riitojen selvittely.

Olemme tunnettuja markkinointilainsäädännön osaajia ja kouluttajia. Markkinointia ja viestintää koskevassa säädös- ja ohjeviidakossa kartoitamme riskit ja autamme luovien ratkaisujen löytämisessä. Avustamme tietosuojadokumenttien laatimisessa ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämisessä. Myös sosiaalisen median ja verkkoliiketoiminnan juridiikka kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Lue lisää tarinastamme sekä meistä jokaisesta.

Properta Asianajotoimisto Oy

Hanna-Maija Elo
+358 40 561 4961
Unioninkatu 7 B 17
00130 Helsinki
hanna-maija.elo@properta.fi

www.properta.fi/