Suomen Franchising-Yhdistys

Properta Asianajotoimisto Oy

Properta on kansainvälisesti tunnustettu immateriaalioikeuden ja kiinteistöjuridiikan huippuosaaja.

Meiltä saa kaiken tarvittavan erityisesti tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamiseksi. Pitkäaikainen kokemuksemme suurten kansainvälisten portfolioiden hoitamisesta sekä vankka kansainvälinen kontaktiverkostomme pitävät huolen siitä, että voimme tarjota IPR-palveluita ympäri maailman. Valvontapalvelumme auttavat puolustamaan immateriaalioikeuksia ja säilyttämään niiden arvon. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista immateriaalioikeuksien loukkaustilanteista, oikeudenkäynneistä ja välimiesmenettelyistä.

Asiakkaidemme käytössä on Suomen laajin kiinteistöjuridiikan osaaminen. Hallitsemme rakennushankkeiden juridiikan alusta loppuun – kaavoituksesta ja maankäytöstä kiinteistökehitykseen ja rakentamiseen. Osaamisemme kiinteistötransaktioista on kansainvälisesti tunnustettua. Palvelumme kattavat myös kaikki asunto- ja kiinteistökauppaan sekä asunto-osakeyhtiöihin liittyvät oikeudelliset asiat.

Erikoisalaamme kuuluu lisäksi riidanratkaisu yleisissä tuomioistuimissa, hallintotuomioistuimissa, markkinaoikeudessa sekä välimiesmenettelyssä. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi asiantuntemustamme myös muilta liikejuridiikan osa-alueilta. Erityisosaamistamme ovat sopimukset, markkinointilainsäädäntö, tietosuoja sekä työ-, yhtiö-, kilpailu-, vakuutus- ja insolvenssioikeus.

Kokeneet asianajajamme osaavat ottaa liiketoiminnan tarpeet huomioon sopimuksia laatiessaan. Avullamme hoituvat franchisingtoimintaan liittyvät sopimuskokonaisuudet, oikeuksien suojaukset sekä franchisingsuhteissa syntyvien riitojen selvittely. Olemme tunnettuja markkinointilainsäädännön osaajia ja kouluttajia. Markkinointia ja viestintää koskevassa säädös- ja ohjeviidakossa kartoitamme riskit ja autamme luovien ratkaisujen löytämisessä. Avustamme tietosuojadokumenttien laatimisessa ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämisessä. Myös sosiaalisen median ja verkkoliiketoiminnan juridiikka kuuluvat palveluvalikoimaamme.


Lue lisää osaamisestamme sekä osaajistamme ja ota yhteyttä:

Properta Asianajotoimisto Oy

Asianajaja, varatuomari, tavaramerkkiasiamies, osakas

Hanna-Maija Elo

+358 40 561 4961

Unioninkatu 7 B 17

00130 Helsinki

hanna-maija.elo@properta.fi

www.properta.fi