Suomen Franchising-Yhdistys

Helsinki Foodstock Oy

Foodstock

Hankinta- ja logistiikkayritys Foodstock on maailman ääristä koko Suomeen toimittava tukkukaupan yritys, joka mahdollistaa ketjuasiakkaiden laajentumisen valtakunnallisesti.

Tarjoamme hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita ketjuohjatuille yrityksille. Meillä on vahva kokemus franchisingketjujen hankinnoista ja logistiikasta. Hoidamme logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tarjoamme hankinnan, logistiikan ja valikoiman ratkaisuja myös muille kuin elintarvikealoille. Asiakkaitamme ovat muun muassa Kotipizza-, Subway- ja Chalupa-ketjut sekä Espresso House -kahvilaketju.

Toimimme avoimuuden periaatteella eli tarjoamme mahdollisuuden avoimeen hinnoitteluun ja ketjulle mahdollisuuden olla vahvasti mukana hankintatoimessa. Tuotekehitys ja valikoimaratkaisut tehdään aina ketjun ehdoilla.

Toiminnassamme tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. Logistiset ratkaisut räätälöidään aina asiakkaan mukaan ja asiakaspalvelumme varmistaa, että franchisingyrittäjää palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme alallamme verkkokaupan pioneereja ja olemme kehittäneet verkkokauppaamme entistä paremmaksi.

Hankimme raaka-aineet ja muut tarvikkeet keskitetysti private label -periaatteella. Tunnemme tavarantoimittajat ja toimitusjohtaja Anssi Koivula vierailee tehtailla ja pelloilla säännöllisesti.

Foodstock on osa kesällä 2015 listautunutta Kotipizza Groupia.

Helsinki Foodstock Oy

Anssi Koivula
+358 207 716 542
Hermannin Rantatie 2 B
00580 Helsinki
anssi.koivula@foodstock.fi

www.foodstock.fi/