Suomen Franchising-Yhdistys

Grano

Lönnberg on nyt Grano

ENTISTÄ MONIPUOLISEMPAA PALVELUA

Lönnbergin yhdistyessä Granoon emme ole enää ainoastaan Suomen monipuolisin painotalo, vaan pystymme tarjoamaan Pohjoismaiden monipuolisimman sisältö palveluna -tarjoaman. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että olemme kumppanisi, kun etsit keinoja kasvattaa myyntiäsi markkinoinnin ja viestinnän keinoin. 

Asiakkaitamme yhdistävät samat haasteet

Markkinointiin ja brändinhallintaan liittyvien sisältöjen määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Samalla kuluttajat odottavat yhä kohdistetumpaa ja reaaliaikaisempaa markkinointiviestintää. Asiakkaitamme yhdistävät samat haasteet: miten hallitsen aineistoja, niin että kaikilla on käytössä viimeisin versio? Mistä saan tuosta aineistosta laadukkaimman painotuotteen ja vielä saman viestin toimivana sähköisiin kanaviin? Kuka huolehtisi materiaalien toimitukset suoraan loppuasiakkalle tai pystyttäisi ständini myymälään tai messuille?

Kasvanut palveluvalikoima tuo kustannustehokkuutta

Yhdistymisen jälkeen voimme nyt tarjota asiakkaillemme uudenlaista kustannustehokkuutta niin digitaalisen kuin painetun markkinointiviestinnän toteutuksiin. Vanha tarjontamme sai siis ympärilleen uutta. Tuttujen painotuotteiden lisäksi voimme nyt toteuttaa painoaineistosi pohjalta saman ilmeen ja viestin monikanavaisesti eri medioihin.

Kaikki palvelumme yhden kontaktin kautta

Siinä missä asiakas on aiemmin joutunut asioimaan monen tahon kanssa ja varmistamaan oikeat aineistot ja vedokset eri toimijoille, tarjoamme nyt Granosta tämän kaiken yhden kontaktin periaatteella. Ja mikä parasta tutun kontaktin kautta.

Grano

Mika Taipalus
+358 401831500
Pakarituvantie 7
00410 Helsinki
etunimi.sukunimi@grano.fi

www.grano.fi/