Suomen Franchising-Yhdistys

Taloasema

Franchiseantajan yhteystiedot

Taloasema Oy
Äyritie 12 B
01510, Vantaa
0407084817

www.taloasema.fi


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2009
2010

Franchiseketjun tiedot

TALOASEMA on suomalainen, yrittäjävetoisesti toimiva isännöintiyritys. Taloasema-konsepti on suunniteltu asiakkaan todellisiin tarpeisiin niin, että yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua. Tuotekehityksemme lähtökohta on ollut löytää palvelumalli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat. Ketju tarjoaa yrittäjän tueksi vahvat tukipalvelut taloushallintoon, juridiikkaan ja tekniseen isännöintiin. Meillä on katse huomisessa ja tekeminen tässä päivässä. Teemme töitä suurella sydämellä. Taloasema on valittu vuoden 2019 isännöintiyritykseksi.

Suomi
1
37
34

Taloustiedot

25 000
16000
5 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta
50000
100000
150000

Yrittäjärekrytointi

8 vuotta
8 vuotta

Taloasema-yrittäjyys on sinun mahdollisuutesi tehdä parempaa isännöintiä.

Taustasi voi olla erilaisista keskijohdon tehtävistä, taloushallinnosta, myynnistä, markkinoinnista tai erilaisista kiinteistönhallinnan tehtävistä. Emme vaadi aiempaa yrittäjä- tai isännöintikokemusta.

Taloasema-yrittäjänä koordinoit projekteja, pidät lukuisat langat käsissäsi ja hallitset monimutkaisetkin asiakokonaisuudet. Otat sujuvasti haltuun uudet järjestelmät. Huolehdit paikallisesti tuttuna isännöitsijänä itsenäisesti yrityksestäsi ja asiakkaistasi. Olet tavoitettavissa ja tiukoissakin tilanteissa hymy kuuluu puhelimen päässä.

Edellytämme aloittavilta yrittäjiltä taloudellista moitteettomuutta ja tarkistamme jokaisen hakijan luottotiedot.

Taloasema-akatemia, 6 koulutuspäivää. Koulutamme sinusta Taloasema-isännöinnin ammattilaisen ja tarjoamme parhaat mahdolliset lähtökohdat yrittäjyydelle. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloaseman isännöinnin käsikirjat ja perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin.
Kouluttajina akatemiassa toimivat maan parhaat ja kokeneimmat isännöinnin asiantuntijat, joilla on kokemusta myös yrittämisestä. Isännöintikoulutuksen lisäksi myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen ammattilaiset tarjoavat sinulle arvokasta valmennusta.

Järjestämme kerran vuodessa Taloaseman Yrittäjäpäivät, kerran vuodessa Taloasema-päivät koko henkilöstölle sekä kymmeniä webinaareja vuoden aikana. Pidämme yrittäjämme ajan tasalla isännöintialan muutoksissa.

Tarjoamme sinulle valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet ja perehdytyksen. Koulutamme sinusta Taloasema-isännöinnin ammattilaisen ja tarjoamme parhaat edellytykset yrittäjyyteen.

Tuemme toisiamme työssämme ja puhallamme yhteen hiileen.
Paikallisten isännöintiyrittäjien tukena on aina valtakunnallinen verkosto ja oman talon asiantuntijat mm. taloushallinnossa, juridiikassa ja tekniikassa.

Kyllä
Avoimia yrittäjäpaikkoja rajoitetusti, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Mira-Monica Anttila
mira-monica.anttila@taloasema.fi
040 708 4817