Suomen Franchising-Yhdistys

Social Burgerjoint

Franchiseantajan yhteystiedot

The Social Burger Joint Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580, Helsinki


www.burgerjoint.fi


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2017
2018

Franchiseketjun tiedot

Artesan burgereita Social Burgerjointista. Konseptimme on yksinkertainen: pihvi on tärkein. Salaisia ainesosia tai reseptejä meillä ei ole. Erityisen meistä tekevät ihmiset. Astuessasi peremmälle, voit hetkeksi sulkea pois maailman sekavan kohinan. Palata todellisten puhtaiden perusasioiden äärelle – ja nauttia aidon burgerin.

Suomi
5
3
5

Taloustiedot

250000
15000
9 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta
700000
800000
900000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
5 vuotta

Meidän unelmamme oli viedä burgerkulttuuria eteenpäin Suomessa. Isosti. Halusimme näyttää jengille, mitä aito burgeri tarkoittaa. Siitä intohimosta syntyi alun perin ajatus ensimmäisestä ravintolastamme, taisi olla muuten Pearl Jamin keikalla Berliinissä. Ja siitä intohimosta on meidän jokainen burgeri listalle sen jälkeen ponnistanut. Me digataan hyvästä ruoasta, rokkenrollista keittiössä ja kaiuttimissa, elävästä tulesta ja savun keskellä kokkaamisesta. Kaikkea tätä, mua ja sua yhä parempaa ja maistuvampaa burgeria keittiössä suunnittelemassa tai Burgerjointissa sitä nauttimassa, tarkoittaa Burgerhood. Intohimolla rokkaavaa yhteisöä. Rakkaudesta burgereihin.

Jos sinulla on intohimo tekemiseen, yrittäjyyteen ja rakkaus burgereihin. Voit olla yrittäjämme.

Koulutamme yrittäjät valmistamaan burgereita ja meidän konseptimme toteuttamiseen. Jos yrittäjyyteen tarvitsee alkukoulutusta, sitä voidaan räätälöidysti myös toteuttaa.

Järjestämme erilaisia koulutuksia yrittäjille ja meidän kautta on mahdollista päästä myös tutkintoon johtaviin koulutuksiin.

Yrittäjämme saa konseptin käyttöönsä yhteistyömaksua vastaan ja hänen tulee toteuttaa sitä konseptin mukaisesti. Franchising- yrittäjyys antaa toteutettavaksi liikeidea, yrittäjä toimii itsenäisenä yrittäjänä ja vastaa omasta liiketoiminnastaan toteuttaen konseptia.

Kyllä
Yrittäjiä etsitään.
Elina Hautala
elina.hautala@burgerjoint.fi
050-3287778