Suomen Franchising-Yhdistys

M Room

Franchiseantajan yhteystiedot

M Company Oy
Mikonkatu 9
00100, Helsinki


www.mroom.com


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2008
2009

Franchiseketjun tiedot

M Room on Euroopan suurin parturiliikeketju, jolla on liikkeitä Suomessa, Virossa ja Norjassa. Liikkeitä on yhteensä yli 60 kpl.  Myös Franchising-periaatteella toimivan liikeketjun perusajatuksena on palveluiden ja tarjoaminen asiakkaille helposti ilman ajanvarausta innovatiisen my.mroom.com -palvelun avulla, jossa asiakas voi etäkirjautua parturijonoon ja saapua liikkeeseen palveluun vasta hänen vuoronsa on. M Room konseptiin kuuluu myös omat laadukkaat hius-, parta- ja ihonhoitotuotteet, jotka valmistetaan Suomessa.  Ketju toimii edelläkävijänä uudenlaisessa vuosimaksullisessa jäsenajattelussa, jossa vuosijäsenyyteen kuuluu tietty määrä erilaisia palveluja jäsentasosta riippuen. Palvelut ovat käytettävissä kaikissa jäsenyysmaan M Room liikkeissä. M Roomin palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten parturipalveluiden lisäksi väri- ja partapalvelut, sekä täydentävät M Extra -lisäpalvelut. Ketju on edelläkävijä myös digitaalisten palvelujen tarjoamisessa hiusalalla. www.mroom.com.

Suomi
44
15
3
5

Taloustiedot

50000
10000
10 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta Sisältyy yhteistyömaksuun
Kassa/ toiminnanohjaus järjestelmä
210000
250000
270000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
5 vuotta

M Room franchiseyrittäjä voi olla parturi mutta emme edellytä sitä yrittäjiltämme. Franchiseyrittäjämme ovat sitoutuneita konseptin noudattamiseen, heillä on oman alueensa liike-elämän tuntemusta sekä yleistä liikkeenjohtamisen tietotaitoa, heillä on markkinointi- ja henkilöstön johtamiskykyjä sekä ovat taloudellisesti kykeneviä aloittamaan franchise liiketoiminnan.

M Room yrittäjän perehdyttämiskoulutus on kattava kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon hiusalasta, M Room konseptista, henkilöstöhallinasta, markkinoinnista kuin liiketoiminnan johtamisestakin.

Tarjoamme franchise yrittäjille jatkuvaa koulutusta ja tukea konseptimme mukaisesti, sekä kasvotusten että virtuaalisesti.

M Room Lisenssit:

 • Initial franchise fee
 • M Room shop -lisenssit.

Nämä lisenssit sisältävät: Oikeuden käyttää M Room brändiä sekä toteuttaa konseptia, joita franchise antaja jatkuvasti kehittää. Lisensseihin kuuluu myös liikkeen ulkoasu ja sisustuksen suunnittelu, avajaismarkkinointimateriaalin suunnittelu ja perehdytyskoulutus myös yrittäjän ensimmäisen liikkeen henkilöstölle.

 

Pakettiin kuuluu myös M Room koulutuskokonaisuus, joka koostuu:

 • jatkuva master franchise antajalta tuleva koulutus ja tuki
 • Digitaalinen M Room koulutusympäristö henkilöstölle ja yrittäjälle

 

M Roon markkinoinnin tuki:

 • Markkinointimaksu kattaa franchise antajan tarjoamat globaalin brändin markkinointi kulut sekä master franchise yrittäjän tekemät paikalliset markkinointikulut.
 • Tarjoamme M Room Franchise-yrittäjän käyttöön kattavan markkinointi-materiaalipankin.
 • Markkinoinnin ja asikasviestinnän automaatiojärjestelmä
 • Kattavat Some-kanavat ja tuki näiden kehittämiseen

 

M Cloud kassa- ja toiminanohjausjärjestelmä:

 • Virtuaalinen, pilvipohjainen erittäin edistyksellinen kassajärjestelmä
 • My M Room palvelu jonka avulla asiakkaat voivat kirjautua palveluun etänä
 • Oma tuotesarja jälleenmyyntiin liikkeisiin
Kyllä
Etsimme M Room Franchise ja Master Rranchise yrittäjistä globaalisti, huomioon ottaen että tietyt alueet ovat jo varattuja.
Tero Hellgrén
tero.hellgren@mroom.com