Suomen Franchising-Yhdistys

M Room

Franchiseantajan yhteystiedot

M Company Oy
Bulevardi 30
00100, Helsinki


www.mroom.com


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2008
2009

Franchiseketjun tiedot

M Room on Euroopan suurin parturiliikeketju, jolla on Suomessa n. 60 liikettä. Lisäksi liikkeitä on Saksassa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä USA:ssa. M Room on parturiketju miehille ilman ajanvarausta. Franchising-periaatteella toimivan liikeketjun perusajatuksena on palveluiden ja tarjoaminen helposti ilman ajanvarausta, sekä oma tuoteryhmä. Ketju toimii edelläkävijänä uudenlaisessa jäsenajattelussa, jossa jäsenillä on vuosimaksun hinnalla oikeus käyttää palveluita kaikissa ketjun liikkeissä, joko maan- tai jopa maailmanlaajuisesti jäsentasosta riippuen. M Roomin palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten parturipalveluiden lisäksi miehille suunnatut väri- ja partapalvelut, kevyet ihonpuhdistukset sekä rentouttavat hieronnat. Ketju on edelläkävijä myös digitaalisten palvelujen tarjoamisessa hiusalalla. www.mroom.com.

Suomi
10
60
9
16

Taloustiedot

50000
10000
10 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta Sisältyy yhteistyömaksuun
Kassa/ toiminnanohjaus järjestelmä
210000
250000
270000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
5 vuotta

M Room franchiseyrittäjä voi olla parturi mutta emme edellytä sitä yrittäjiltämme. Franchiseyrittäjämme ovat sitoutuneita konseptin noudattamiseen, heillä on oman alueensa liike-elämän tuntemusta sekä yleistä liikkeenjohtamisen tietotaitoa, heillä on markkinointi- ja henkilöstön johtamiskykyjä sekä ovat taloudellisesti kykeneviä aloittamaan franchise liiketoiminnan.

Koulutamme niin ammattitaidosta, konseptista kuin liiketoiminnan johtamisesta.

Tarjoamme franchise yrittäjille jatkuvaa koulutusta ja tukea konseptimme kalenterin mukaisesti, sekä kasvotusten että virtuaalisesti.

M Room Lisenssit: Initial franchise fee ja M Room shop -lisenssit. Nämä lisenssit sisältävät: Oikeuden käyttää M Room brändiä sekä toteuttaa konseptia, joita franchise antaja jatkuvasti kehittää. Lisensseihin kuuluu myös liikkeen ulkoasu ja sisustuksen suunnittelu, avajais markkinointimateriaali, ja ensimmäinen koulutus uusille työntekijöille. Pakettiin kuuluu M Room koulutus: jatkuva master franchise antajalta tuleva koulutus ja tuki, sekä virtuaalinen M Room koulutusympäristö.
Markkinointi: Markkinointimaksu kattaa franchise antajan tarjoamat globaalin brändin markkinointi kulut sekä master franchise yrittäjän tekemät paikalliset markkinointikulut. Tarjoamme myös kattavan markkinointi-materiaalipankin.
M Cloud järjestelmä: Virtuaalinen kassajärjestelmä ja My M Room palvelu jonka avulla asiakkaat voivat kirjautua palveluun etänä.
Oma tuotesarja.

Kyllä
Olemme kiinnostuneita M Room franchise ja master franchise yrittäjistä globaalisti, huomioon ottaen että tietyt alueet ovat jo varattuja.
Tero Hellgren
tero.hellgren@mroom.com
0207790841