Suomen Franchising-Yhdistys

Expense Reduction Analysts

Franchiseantajan yhteystiedot

E R Associates Finland Ltd
Rajatorpantie 41 (Tamro-talo)
01640, Vantaa
0400 584 684

www.expensereduction.com


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
1992
2008

Franchiseketjun tiedot

Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtaviin kuuluva kustannustenhallinnan (Cost Management) asiantuntijapalveluita tuottava organisaatio. ERA toimii yli 40 maassa noin 750 konsulttiyrittäjän voimin. ERA:n perustamisvuosi on 1992 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien.

Yrittäjät toimivat asiakashankinta-, projektinjohto- sekä asiantuntijatehtävissä. ERA etsii kustannussäästöjä asiakkailleen ja parantaa siten asiakasyrityksensä tulosta sekä kasvattaa yrityksen arvoa. Toimintamalli on asiakkaalle lähes riskitön, ERA:n palkkion perustuessa saavutettuihin tuloksiin.

UK
20
750
20

Taloustiedot

59 900
15 % liikevaihdosta
3 % liikevaihdosta
Ei muita maksuja

Yrittäjärekrytointi

10 vuotta
5 vuotta

ERA -yrittäjä on aktiivinen ja luotettava kumppani, oman osa-alueensa ammattilainen. Osaamisalueita voivat olla esimerkiksi palveluiden myynti tai kategoriakohtainen osaaminen.

Yrittäjältä edellytetään korkeakoulutasoista koulutustaustaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä analyyttista ja kunnianhimoista otetta työhön.

Työtä tehdään osittain yhteistyössä muiden ERA-yrittäjien kanssa, joten yhteistyökyky ja ihmissuhdetaidot luovat pohjan menestykselle.

Yrittäjän on mahdollista myös palkata työntekijöitä ns Practise model -konseptin avulla. Esimerkiksi energia -kategoriassa on hyvät mahdollisuudet oman liiketoiminnan kasvattamiseen.

 

Peruskoulutus (2 viikkoa) järjestetään Englannissa. Lisäksi yrittäjä saa henkilökohtaisen valmennuksen sekä mentoroinnin työn aloitukseen liittyen.

ERA järjestää useita kertoja vuodessa koulutusta ammatillisen taidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen liittyen (ERA Academy). Lisäksi yrittäjillä on paikallisia kokouksia sekä tapaamisia Eurooppa -tasolla.

Peruskoulutus ERA:n toimintakonseptiin, valmennus, mentoroinnit, aloitusmateriaalit, tietojärjestelmien käyttöoikeus (mm CRM, hankintajärjestelmät, intranet), markkinointimateriaalit ja -tuki.

 

 

Kyllä
Yrittäjiä Suomeen pääkaupunkiseudulle sekä Viroon. Haemme yrittäjiä sekä KAM-rooleihin (myynti) että eri kuluryhmien asiantuntijoiksi (mm. energiatehokkuus, rahdit, toimitilapalvelut, telecom).
Maajohtaja Pekka Perttunen
pperttunen@expensereduction.com
0400 584 684