Suomen Franchising-Yhdistys

MPY Digitalkkarit

Franchiseantajan yhteystiedot

MPY Telecom Oyj
Mikonkatu 16
50100, Mikkeli


www.digitalkkarit.fi


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2005
2006

Franchiseketjun tiedot

Digitalkkarit on valtakunnallinen Digitalkkarit-ketju. Ketjumme perustettiin vuonna 2005 Lilli Digitalkkari nimellä. Tavoitteenamme on asiakkaidemme digiarjen helpottaminen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja asiakkainamme ovat niin kuluttajat kuin pienyritykset. Toimintaamme kuuluu älykodin-ja toimiston tietotekniikka sekä viihde-elektroniikka tuotteiden opastus-, asennus-ja tukipalvelut sekä kuukausimaksulliset huolenpito- ja tietoturvapalvelut. MPY Online verkkokaupan kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietotekniikka ja viihde-elektroniikka tuotteet avaimet käteen periaatteella. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tulemme tulevina vuosina laajenemaan uusille liiketoiminta alueille. Haemme jatkuvasti uusia Digitalkkarit yrittäjiä. Vahva konsepti ja valtakunnallisuus sekä osaavat yrittäjät ovat Digitalkkarit toiminnan vahvuuksia. Digitalkkarit jälleenmyyjinä toimivat mm. alan johtavat kodinkoneketjut ja uusia yhteistyömalleja haetaan jatkuvasti.

Suomi
1
14
14

Taloustiedot

5 000 – 20 000
4000
-
Digitalkkarit yrittäjä tarvitsee toimintaansa pakettiauton sekä tietotekniset valmiudet.
20 000
35 000
50 000

Yrittäjärekrytointi

1 vuotta
3 vuotta

Odotamme hakijalta joko teknistä peruskoulutusta tai työn/harrastuksen kautta haettua vahvaa alan osaamista. Yrittäjähenkinen ja vastuullinen. Nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä tekniikasta. Halu auttaa ja ratkaista Digitalkkarit asiakkaiden teknisissä ongelmissa sekä opastaa laitteiden paremman käytön. Digitalkkarit yrittäjä toimii alueellaan itsenäisenä yrittäjänä. Odotamme myyyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Sillä Digitalkkarit yrittäjä vastaa omalla alueellansa myös yhteistyöstä jälleenmyyjien kanssa sekä omasta alueellisesta myynnistään. Digitalkkarit yrittäjällä tulee olla nuhteeton tausta.

Ennen toiminnan aloitusta on alkukoulutus, jossa koulutetaan MPY:n tapaan toimia, Digitalkkarit järjestelmät sekä tuotteet ja Digitalkkarit konseptin mukainen toiminta. Lisäksi käydään läpi Digitalkkarit ketjun jälleenmyynti konsepti.

Täydennyskoulutus yksi tai kaksi kertaa vuodessa Digitalkkaritpäivillä sekä yhteistyökumppanin järjestämät koulutukset.

Koulutukset, Digitalkkarit järjestelmän lisenssit ja niiden käyttöoikeudet, Digitalkkarit käsikirjat, MPY Online verkkokauppa. MPY Telecomin vahva markkinointituki sisältää valtakunnallisen mainonnan sekä alueelliset markkinointimateriaalit, käyntikortit, olemassa olevat jälleenmyyjien ketjusopimukset, muiden Digitalkkarien tuki. Tarvittaessa avustamme yrittämisen perustamiseen liittyvissä asioissa. Hoidamme myös loppuasiakas laskutuksen, joten investointeja laskutusjärjestelmiin ei Digitalkkarit yrittäjä tarvitse.

Kyllä
Koko Suomi
Sari Ruuskanen
sari.ruuskanen@mpy.fi
044 019 0484