Franchiseantajan yhteystiedot
Delhi Rasoi Oy
Metsälammentie 4 A,
02810, ESPOO
www.delhirasoi.fi
Franchiseantajan tiedot
Franchiseketjun tiedot
Delhi Rasoi tarkoittaa delhiläistä keittiötä ja me olemme erikoistuneet Delhin alueen ruokakulttuuriin. Sielläpäin ruoka ei ole niin tulista, mutta sitäkin maukkaampaa. Uskallammekin väittää, että olemme erikoistuneet makuasioihin. Meidän mielestämme elämä on liian lyhyt siihen, että söisi mautonta ruokaa.
Ruokiemme salaisuus on itse valmistamissamme tuoreissa ja huumaavan tuoksuvissa maustesekoituksissa. Kun ne yhdistetään puhtaisiin, laadukkaisiin ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisiin raaka-aineisiin, alkaa suussa makujuhlat, jollaisissa et ole ennen ollut.
Yrityksenä toimimme läpinäkyvästi, reilusti ja mahdollisimman hyvin. Mietimme asiat aina työntekijöidemme hyvinvointi edellä. Muulla tavalla toimiminen olisi mielestämme mautonta. Ja mauttomuushan ei meille sovi.
Ensimmäinen Delhi Rasoi avasi ovensa kauppakeskus Entressessä Espoossa vuonna 2013. Ravintolaketjun perustaja Rahmanzadahin intohimo intialaiseen ruokaan ja kulttuuriin sekä pyrkimys kohottaa intialaisen keittiön mainetta Suomessa on toiminut Delhi Rasoin kantavana ajatuksena.
Meille on kunnia-asia nostaa Delhi Rasoi Suomen parhaaksi intialaiseksi ravintolaksi. Panostammekin ruoan laatuun ja maukkaaseen makuun sekä asiakaspalvelumme ystävällisyyteen ja asiantuntemukseen.
Tällä hetkellä Delhi Rasoi -ravintoloita löytyy viisi: Entresse Espoossa ja Grani Kauniaisissa, Tripla ja Itis Helsingissä sekä Kivis Vantaalla. Tavoitteenamme on laajentua koko pääkaupunkiseudulle ja myöhemmin koko Suomeen, jotta mahdollisimman moni pääsee kokemaan intialaisen ruokakulttuurin maistuvat elämykset.
Ravintolamme toivottavat sinut tervetulleeksi nauttimaan viihtyisästä tunnelmasta ja maistuvasta ruoasta.
Taloustiedot
Yrittäjärekrytointi
Etsimme erityisesti Uudenmaan alueelle taloudellisesti vakaita ja vastuuntuntoisia sekä saman arvomaailman jakavia yrittäjiä, jotka ovat valmiita vastaamaan ravintolan liiketoiminnasta ja sitoutumaan ravintolan päivittäiseen johtamiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta vastuullisista tehtävistä, henkilöstön johtamisesta ja asiakaspalvelusta sekä yhteistyökykyistä otetta. Ravintola-alan kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua tehtävässä.
Kuljemme franchisingyrittäjän rinnalla alusta alkaen, sopivan sijainnin löytämisessä, ketjun konseptin mukaisen ravintolan suunnittelussa ja rakentamisessa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ketjukäsikirjan toiminnan tueksi sekä jatkuvaa liiketoiminnan ohjausta ja sparrausta. Lisäksi tarjoamme käyttöön ketjun huolella neuvotellut ostoedut ja valikoidut yhteistyökumppanit.