Suomen Franchising-Yhdistys

Bus Burger

Franchiseantajan yhteystiedot

Bus Burger Oy
Savontie 409
15230, Lahti


www.busburger.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2013
2018

Franchiseketjun tiedot

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen diner, jonka kantavat voimat ovat rento ilmapiiri sekä herkullinen ruoka. Meillä voit nauttia hyvästä ruuasta sekä sisällä että ulkona ja ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan. Ravintolassamme valmistetaan pihvit ja kastikkeet itse alusta saakka. Tuoreet raaka-aineet ja reippaat annoskoot ovat peruspilareitamme. Valmistamme itse myös omat jäätelömme, joita pääsee maistelemaan jätskibussista sekä jälkiruokalistalta. Bus Burger on tuttu stoppi mm. motoristeille ja jenkkiautojen harrastelijoille. Kesäisin tarjoamme live-musiikin täyttämiä iltoja, jolloin tunnelma on taatusti katossa.

Suomi
2

Taloustiedot

n. 180 000
10 000
7 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta
Järjestelmä- ja kassamaksut
730 000
840 000
970 000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
3 vuotta

Henkilökohtainen talous kunnossa ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatimat investoinnit. Kokemusta tulosvastuullisesta työstä sekä ihmisten johtamisesta. Aktiivinen yrittäjähenkinen tekijä, joka panostaa 100% ajastaan ja energiastaan Bus Burger ravintolaansa. Hyvä paineen- ja stressinsietokyky, tuloshakuinen leader, jota muut seuraavat. Halua menestyä niin taloudellisesti kuin laadullisesti, konseptin noudattaja.

Uusi yrittäjä koulutetaan Bus Burger konseptiin omissa Bus Burger ravintoloissa. Työharjoittelun pituus vähintään 1 kk.

Koulutusta tarjolla koko yrittäjyyden ajan. Mm. myynti-, talous-, henkilöstönjohtamis-, tuote- sekä reseptiikkakoulutukset.

Ravintola- avaimet käteen-periaatteella. Keskitetyt hankintakanavat, tukipalvelut, apu rahoituksen hakemiseen, vakuutuspaketti, tilitoimistopalvelut, valtakunnallinen kattomarkkinointi, kasvuun tuki, kassajärjestelmät, kehittyvä reseptiikka ja myytävät tuotteet.

Kyllä
Koko Suomi
Maisa Koivisto
maisa.koivisto@viprot.fi
0407565345