Pvm

01 02 2023
Expired!

Aika

09:30 - 17:30

UusioUra rekrytointitapahtuma

UusioUra 2023

1.2.2023 | Merikaapelihalli, Helsinki

UusioUra on yli 45-vuotiaille uutta uraa pohtiville suunnattu rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019 Markkinointi Bravuurin toimesta. Jatkossa tapahtuman järjestäjänä toimii Alma Media sekä Alma Media konserniin kuuluva Monster.

Tapahtuman missiona on edesauttaa työntekijöiden ja työnantajien konkreettisia kohtaamisia sekä muuttaa käsityksiä yli 45-vuotiaista työntekijöistä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki niin työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.

 

– Alma Media haluaa palvella kaikkia ikäryhmiä työelämään tutustuvista yläasteikäisistä pitkän linjan ammattilaisiin, jotka pohtivat uusia ura-mahdollisuuksia – ikähän ei määrittele ihmisen potentiaalia.
Yksilön näkökulmasta työllistyminen tai uuden uran löytyminen voi tuoda merkityksellisyyden ja onnellisuuden tunnetta ja parantaa elämänlaatua. Hyvinvointiyhteiskunnan näkökulmasta on tärkeää,
että työnantajat ja -tekijät kohtaisivat nykyistä paremmin, sillä työikäisen väestön supistuessa kaikenikäisten työllistyminen on tärkeämpää kuin koskaan, sanoo Annika Ruola, Monsterin markkinointijohtaja.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii TE-keskus.

Mukana myös Suomen Franchising-Yhdistys ja joukko franchisingketjuja!

Tapahtuman sivut: https://www.kauppalehti.fi/kumppanisisallot/uusioura-2023/

The event is finished.