Suomen Franchising-Yhdistys

PwC Suomi/PricewaterhouseCoopers Oy

Tuemme asiakkaitamme muutoksessa ja autamme yrityksiä luomaan kestävää kasvua, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti – on asiakas sitten kasvuyhtiöperheyritys, pörssilistattu tai julkisen sektorin toimija. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia. Tarjoamme yrittäjille ja yrityksille monipuolista ja liiketoimintarajat ylittävää asiantuntijuutta, oli kyse sitten kasvusta, kansainvälistymisestä, sukupolvenvaihdoksesta tai yritysjärjestelyistä. 

Koko maan kattava asiantuntijaverkostomme koostuu tilintarkastuksen ja muiden varmennuspalveluidenvero- ja lakipalveluiden sekä yritysjärjestelyidentaloushallinnon ja neuvontapalveluiden parissa työskentelevistä osaajista. Lisäksi autamme yrityksiä löytämään, rakentamaan ja skaalaamaan innovaatioita, joilla kehitetään liiketoimintaa ja haetaan kasvumahdollisuuksia. Erityisosaamiseemme kuuluu omistamiseen ja omistajastrategiaan liittyvä konsultointi niin perheyhtiöille kuin listayhtiöiden merkittäville omistajille. Tavoitteenamme on asiantuntevana ja luotettavana kumppanina mahdollistaa erilaisten yrittäjyyteen ja omistamiseen liittyvien tavoitteiden toteutuminen.

Asiakaskuntamme koostuu liikevaihdoltaan hyvin erikokoisista yrityksistä; mukaan mahtuu perheyhtiöitästartup-kasvu- ja scaleup-yrityksiä sekä perinteisiä pk-omistajayrittäjiä. Lisäksi autamme varakkaita yksityishenkilöitä varallisuuden suunnittelussa.

PwC Suomi (virallinen nimi PricewaterhouseCoopers Oy) on vastuullinen suomalainen työnantaja, joka kuuluu kansainväliseen 157 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan

PwC Suomi/PricewaterhouseCoopers Oy

Turo Juhantalo
+35820787700
Itämerentori 2
00101 Helsinki
turo.juhantalo@pwc.com

www.pwc.fi/