Suomen Franchising-Yhdistys

Citycon Oyj

Pohjoismaiden ja Baltian johtava kauppakeskusomistaja

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on yli 2 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.

Paikallisyhteisöjen palvelemiseen keskittyneet kauppakeskuksemme sijaitsevat suurimpien ja nopeimmin kasvavien kaupunkien keskustoissa lähellä ihmisten koteja ja työpaikkoja. Kauppakeskuksiimme on hyvät joukkoliikenneyhteydet, ja niiden yhteydessä on myös terveyspalveluja sekä kunnallisia toimintoja. Citycon omistaa 52 kauppakeskusta ja 5 muuta liikekiinteistöä. Yhtiön omistamista kauppakeskuksista 20 sijaitsee Suomessa, 20 Norjassa, yhdeksän Ruotsissa, Kista Galleria mukaan lukien, kaksi Virossa ja yksi Tanskassa. Lisäksi Citycon vuokraa ja johtaa 13 kauppakeskusta Norjassa muiden omistajien puolesta. Cityconin kauppakeskuksissa käy vuosittain noin 200 miljoonaa kävijää. 

Citycon Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinkiin vuodesta 1988 lähtien ja Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moodys:lta (Baa1) ja Standard & Poor’s:lta (BBB). Citycon on EPRA:n (European Public Real Estate Association) jäsen.

Citycon tunnetaan pitkän tähtäimen toimijana, joka on sitoutunut vastuulliseen kauppakeskusjohtamiseen.

Citycon Oyj

Maarit Pönni
0207664447
Korkeavuorenkatu 35
00130 Helsinki
etunimi.sukunimi@citycon.com

www.citycon.fi