Suomen Franchising-Yhdistys

Virtuaaliassari

Franchiseantajan yhteystiedot

Konttorin Starat Oy
Nuottaniementie 9
02230, Espoo
050 303 4835

www.virtuaaliassari.fi


Franchiseantajan tiedot

Varsinainen jäsen
2016
2020

Franchiseketjun tiedot

Virtuaaliassari on assistenttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen toimistopalveluja laidasta laitaan. Tehtävät vaihtelevat sihteerin ja toimistoassistentin tehtävistä aina avustaviin taloushallinnon tehtäviin saakka. Virtuaaliassarina pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin sekä sitä kautta lukuisiin eri työtehtäviin. Meillä saat kattavan kuvan assistenttityön eri osa-alueista sekä pääset näköalapaikalle uuteen ja kasvavaan toimialaan.

Suomi
1

Taloustiedot

2 000 - 4 000
10 000
8% liikevaihdosta
2% liikevaihdosta
110 000
225 000
350 000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
3 vuotta

Virtuaaliassari-ketjun jäsenenä olet itsenäinen yrittäjä ja vastaat oman yrityksesi toiminnasta ja velvoitteista. Ketju tarjoaa sinulle valmiiksi testatun liikeidean, koulutuksen ja tuen yritystoimintaan. Ketjun tuella opit kaiken tarvittavan toiminnastamme ja saat parhaat asiantuntijat yrittäjyytesi tueksi. Autamme sinun kanssasi yhteistyössä liiketoimintaasi menestymään ja kehittymään.Yrittäjäprofiili: Kokemus erilaisista projektinjohtotehtävistä, myynnistä, asiakaspalvelusta tai taloushallinnosta katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä uudesta toimialasta. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä halua menestymiseen, huumorintajua unohtamatta.

Tarjoamme kattavan alkukoulutuksen sekä parhaat mahdolliset lähtökohdat, joiden avulla pystyt käynnistämään liiketoimintasi konseptin mukaisesti. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi käsikirjat ja perehdytyksen ketjun palvelukonseptiin ja ohjelmistoihin. Koulutuksessa käydään läpi myös myyntiä, asiakaspalvelua, taloushallintoa, yrittäjyyttä sekä esimieskoulutusta.

Täydennyskoulutus yksi tai kaksi kertaa vuodessa sekä yhteistyökumppaneiden järjestämät koulutukset.

Tarjoamme valmiin konseptin, testatun palvelun, perusteellisen käsikirjat, ohjeistukset, palvelupaketit hinnastoineen sekä kattavan perehdytyksen palveluprosessiin. Teemme puolestasi jatkuvaa kehitystä prosesseihin ja palveluun, johon pääset myös itse vaikuttamaan. Lisäksi saat käyttöösi keskitetyt hankintakanavat, tukipalvelut, valtakunnallisen markkinoinnin, kasvutuen, ohjelmistot sekä muiden ketjun yrittäjien tuen.

Kyllä
Tällä hetkellä haemme eri puolille Suomea
Sanna Kolehmainen
sanna@virtuaaliassari.fi
050 303 4835