Suomen Franchising-Yhdistys

Pannukakkutalo

Franchiseantajan yhteystiedot

J Kangasaho Oy
Isolahdentie 950
40950, Muurame
0504687907

www.pannukakkutalo.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2009
2012

Franchiseketjun tiedot

Pannukakkuravintola

Suomi
1
5
6
0

Taloustiedot

n. 60 000
10 000
6 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta
300000
350000
360000

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
3 vuotta

Pannukakkutalo-ketjun jäsenenä olet itsenäinen yrittäjä ja vastaat oman ravintolasi toiminnasta ja velvoitteista.
Pannukakkutalosi on ketjun suunnitelman mukainen, tasokas ja lämminhenkinen sekä toivomme myös yrittäjän toiminnan vastaavan ympäristöä ja opettamaan saman mallin työntekijöilleen.
Ketju tarjoaa sinulle,
Valmiiksi testatun liikeidean, koulutuksen ja tuen yritystoimintaan. Huolehdimme sinun kanssa yhteistyössä liiketoimintasi menestymisestä ja kehittämisestä muuttuvissa markkinatilanteissa.
Minkälaista Henkilöä ketju hakee yrittäjäkseen?
Ketju etsii yrittäjää, joka on:
yrittäjähenkinen
työteliäs
palveluhenkinen
menestymisen nälkäinen
Mikäli täytät edellämainitut kriteerit laita hakemus tulemaan ja keskustellaan lisää, olemmeko Me sinulle oikeanlainen kumppani.

Tarjoamme yrittäjälle kattavan alkukoulutuksen, jonka avulla yrittäjä pystyy käynnistämään liiketoimintansa ja avaamaan ravintolansa konseptin mukaisesti

Pakettimme sisältää kokemuksen ja osaamisen, jolla yrittäjä uskaltaa aloittaa liiketoiminnan ja jatkossa harjoittaa sitä menestyksekkäästi. Yrittäjä saa valmiiksi kehitetyn Pannukakkutalo -ravintolakonseptin, valmiin, suojatun tavaramerkin (logon). Yhtenäisiin tunnuksiin kuuluvat lisäksi nettitunnukset eli domainit, fontit, värimaailma, äänimaailma ja nimikkeistö, joka on Pannukakkutalo.fi (Kotisivut alasivuilla www.pannukakkutalo.fi) Yrittäjä saa käyttöönsä reseptit ja Franchising-käsikirjan, jossa ohjeistetaan yrittäjää toimimaan Pannukakkutalo-konseptin mukaan. Paketti sisältää käsikirjat myös henkilökunnalle. Yrittäjä saa kattavan alkukoulutuksen, jonka avulla yrittäjä pystyy käynnistämään liiketoimintansa ja avaamaan ravintolansa konseptin mukaisesti niin, että ensimmäisestä päivästä alkaen asiakkaat saavat laadukkaan, konseptinmukaisen asiointikokemuksen uudessa pannukakkutalossa. Tarjoamme myös apua liikepaikan hankinnassa, valmiin rahoituspaketin (Danskebank) ja opastamme miten hakea muuta rahoitusta ja mm. starttirahaa sekä valmiin vakuutuspaketin, teknistä ja kaupallista ohjausta. Annamme jatkuvaa neuvontaa ja myynnin tukea tarvittaessa. Tarjoamme mainospalvelua, yhtenäisen taloushallinnon palveluja; tilitoimisto. Pakettiin kuuluvat myös kassajärjestelmän tukipalvelut, jatkuvaa koulutusta, yhteistyöedut sekä erikoistyövälineet.

Kyllä
Tällä hetkellä haemme eri puolille Suomea
Jani Kangasaho
info@pannukakkutalo.fi
0504687907