Suomen Franchising-Yhdistys

Method Pisara

Franchiseantajan yhteystiedot

TH Treatment Oy
Länsisatamankatu 24
00220, Helsinki
09-685 2004

methodpisara.com


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2003
2018

Franchiseketjun tiedot

Etsitkö keinoja voida paremmin? Haluatko saavuttaa pysyviä muutoksia? Method Pisara® on suomalainen rekisteröity terveyspalvelukonsepti, jonka päämääränä on kokonaisvaltainen hyvinvointi solutasolta asti. Perustajamme Teresa Sepponen on kehittänyt funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa menetelmää yli 15 vuotta ja Method Pisara® -hoitoja on tarjottu vuodesta 2014 alkaen. Method Pisara® -konseptin mukainen hoito soveltuu kaikille, jotka haluavat olla terveitä nykyajan haastavassa elinympäristössä, sitoutua elämäntapamuutokseen sekä saavuttaa hyvinvoivan kehon ja mielen. Method Pisara®:n avulla voidaan ehkäistä sairauksia, ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa. Se tukee myös parantumista, puhdistumista sekä elämän ja kehon tasapainoa. Method Pisara® tarjoaa apua niin jaksamisen, stressin, ikääntymisen merkkien, perussairauksien, ylipainon, selluliitin, unettomuuden kuin erilaisten iho- ja suolisto-ongelmienkin hoitoon. Metodi soveltuu kaiken ikäisille naisille ja miehille. Oletko hyvinvoinnin ammattilainen? Kiinnostuitko konseptistamme? Haluatko mahdollistaa asiakkaillesi vahvempia muutoksia? Kaipaatko ammatillisesti enemmän? Ota meihin yhteyttä!

Suomi
1
1
1
0

Taloustiedot

20 000
10 000
13 % liikevaihdosta
2 % liikevaihdosta
80 000
150 000
200 000

Yrittäjärekrytointi

3 vuotta
2 vuotta

hoito-/ terveydenhuollon ammattilainen, joka on kiinnostunut funktionaalisesta lääketieteestä ja terveyskäsityksestä. Hän on yrittäjä, joka haluaa mahdollistaa asiakkailleen enemmän kuin vain pintaa. Hän haluaa pysyviä muutoksia kauneuteen, terveyteen ja mielen jaksamiseen. Tavoitellaan kokonaisvaltaista menestymistä. Hän on valmis opiskelemaan ja kiinnostunut kehon fysiologiasta, solutason toiminnasta ja siellä tapahtuvista muutoksista. Hän ymmärtää alustavasti kehon ja mielen yhteyden. Ymmäärtää, että todelliset muutokset tapahtuvat korjaamalla syyt, ei korjaamalla oireita.

perustutkintona vaaditaan jokin kauneuden- tai terveydenhuollon/hyvinvoinnin perustutkinto.

Konsepti kouluttaa Method Pisara teraputeiksi ja jatkossa junior-, seniortason terapeuteiksi työssäedeten. Näillä kaikilla eri tasoilla on omat vaatimusasteet ja vastuut. Senior terapeutti voi toimia myyös muiden klinikoiden seniorina sovitusti ja osallistua uusien terapeuttien osittaiseen koulutkseen. Tällä hetkellä suurin osa koulutuksista tapahtuu Helsingin klinikalla. Vamistunut terapeutti toteuttaa itsenäisesti hoitoja ja hoitopolkuja, mutta tarvitsee siihen seniorin tuen.

sopimushintaan sisältyy koulutukset ja tuki, konsultointi, aluksi vastuu hoitopolkujen seurannasta, seniorin vastuun jne. Peruskoulutus tapahtuu suuriltaosin Helsingin klinikalla sovitusti.Yleensä aloittava terapeutti tarvitsee säännöllisesti lähes päivittäin junior/ senior tukea ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tämän jälkeen lähinnä senior tukea hoitopolkuihin, hoitopolkusuunnitelmiin ja konseptin määräämiin tasoseurantoihin. Vuoden jälkeen itsenäisempi toiminta mahdollistuu yksilöstä riippuen. Helsingin klinikalle voi aina tulla lisäkoulutuksiin tarvittaessa ja niihin pitää tulla, mikäli tilanne sen vaatii.
Tukevan klinikan suunnittelun, brändimateriaaleja ja tunnusmerkkejä sisältyy kokonaisuuteen.

Kyllä
teresa sepponen
business@methodpisara.com
044-2848315