Suomen Franchising-Yhdistys

Kulmakonditoria

Franchiseantajan yhteystiedot

Kulmakonditoria Oy
Pöytäalhontie 103 K 39
04410, Järvenpää
020 741 6655

www.kulmakonditoria.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
1996
2000

Franchiseketjun tiedot

Laaja valikoima laadukkaita ja maukkaita itse valmistettuja suolaisia ja makeita kahvila- ja ruokatuotteita vauvasta vaariin. Tarkkaan määritelty tuote- ja toimintapakonsepti.

Suomi
4
3
3
0

Taloustiedot

10 000-50 000
10 000
10 % liikevaihdosta
Hallinnoinnin keskittämiskulut n. 5%/lv

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
Toistaiseksi, 6kk:n irtisanomisajalla

Yrittäjältä edellytämme:
– Vahvaa uskoa ja luottamusta Kulmakonditorian liikeideaan
– Sitoutumista noudattaa ketjun toimintaideologiaa
– Määritellään yrittäjän ja Kulmakonditorian välisessä sopimuksessa
– Lisäksi reseptit, toimintatavat, ohjeet
– Valmiutta ja halua laittaa oma työpanoksensa peliin yrittäjänä
– Erityisesti aloituksen jälkeisinä kuukausina päivät venyvät
– Yrittäjän asennetta sekä ajattelutapaa
– Ei lannistu vastoinkäymistä, vaan yrittää entistä kovemmin
– Pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä
– Halua / kykyä oppia uutta sekä kehittää toimintaa
– Halua / kykyä ottaa vastuu työntekijöistä työnantajana
– Positiivista suhtautumista / asennetta myös tiukoissa paikoissa
– Vahvaa uskoa itseen ja onnistumiseen = itsetunto kohdallaan
Lisäksi edellytämme tervettä talouden ja elämän tilannetta, kuten
– Ymmärtää kannattavan liiketoiminnan pääperiaatteet / osaa laskea
– Varautuu / laskee etukäteen ennen yritystoiminnan alkamista, että pystyy elättämään itsensä tilanteessa, kun yritys ei vielä tuota voittoa
– Selvittää kaikki mahdolliset rahoitusvaihtoehdot / hyödyntää erilaisia yritysneuvonnan palveluita
– Erilaisin vakuutuksin sekä muilla keinoin varmistaa toimentuloaan myös ´huonojen aikojen´ varalta
– Ajattelee taloudellisesti sekä varmistaa kannattavuutta
– On myyntihenkinen ja tartuttaa sen myös työntekijöihin
– Ymmärtää, että alkava yritystoiminta vaatii omien voimavarojen 100%:sta keskittämistä yritykseen ensimmäisinä kuukausina / vuosina
– Oma elämän / perhetilanne selkeä, rauhallinen ja turvallinen
– Vahva halu olla erinomainen asiakaspalvelija

Meillä on ketjun oma systemaattinen ja tarkoin määritelty kahvila- ja esimiestyön perehdyttämisjärjestelmä, jonka yrittäjä käy läpi.
Perehdyttämisprosessin aikana yrittäjä perehdytetään ensin kahvilatyöhön sekä tuotteisiin. Sen rinnalla hän osallistuu esimiestyön perehdyttämisprosessiin yrityksen nimetyn perehdyttäjän johdolla.

Yrittäjä osallistuu ketjun määtittämiin esimiesten / yrittäjien koulutusohjelmiin

Tarjoamme:
– Jo 20 vuoden kokemuksella testatun loistavan liikeidean!
– Apua keskeisellä paikalla olevan liiketilan hankinnassa
– Konseptin mukaisen ilmeen ja varustuksen liiketilaan
– Uniikit ja herkulliset oman leipomon tuotteet
– Selkeän konseptin mukaisen toimintamallin ohjeineen
– Yrittäjän / henkilökunnan täydellisen perehdyttämisen toimintaan
– Keskitetyn laadunvalvontajärjestelmän = mm. sisäinen auditointi
– Valmiit tietotekniset tuotannon / seurannan järjestelmät
– Kirjanpito- ja hallinnointipalvelut / neuvonta
– Täyden markkinointi – ja kampanjointituen / materiaalit
– Tuote- ja muut toiminnan keskitetyt kehittämispalvelut
– Jatkuvan ketjujohdon neuvonnan ja taustatuen
– Selkeän ja reilun yhteistyöhön pohjautuvan sopimuksen
– Mahdollisuuden menestyä ja kukoistaa

Ei
Tarja Aromaa
tarja.aromaa@kulmakonditoria.com
0504661225