Suomen Franchising-Yhdistys

Delhi Rasoi

Franchiseantajan yhteystiedot

Delhi Rasoi Oy
Metsälammentie 4 A
02810, Espoo
0504728226

www.delhirasoi.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2010
2021

Franchiseketjun tiedot

Delhi Rasoi -ravintolat ovat autenttisesti intialaisia ravintoloita, jotka ovat erikoistunut Delhin alueen ruokakulttuuriin. Suosimme tuoreista ja kotimaisia raaka-aineista. Ruoan huippulaatu ja -maku, sekä asiakaspalvelun ystävällisyys ja asiantuntemus on isossa osassa toimintaa.

Suomi
4

Taloustiedot

150.000-200.000
10 000 €
7 %
2 %
-
650.000 (yksiköiden keskimääräinen liikevaihto)

Yrittäjärekrytointi

Haemme yrittäjää, jolla on vakaa taloudellinen tilanne ja joka haluaa olla itse vahvasti mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa. Toivomme yrittäjältä aiempaa tulosvastuullista työ- tai yrittäjyyskokemusta, henkilöstön johtamiskokemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Ketju auttaa yrittäjää löytämään oikean sijainnin ravintolalleen ja suunnittelee sekä rakennuttaa uuden ravintolan ketjun konseptin mukaiseksi. Yrittäjä saa käyttöönsä ketjun neuvottelemat ostoedut sekä yhteistyökumppanit.

Lisäksi ketju tarjoaa yrittäjälle kattavan perehdytyksen sekä käsikirjan, josta yrittäjä saa ohjeita ja neuvoja ravintolansa menestyksekkääseen pyörittämiseen. Ketju tukee yrittäjiään myös antamalla jatkuvaa liiketoiminnan ohjausta.

 

Roni Auvinen
roni.auvinen@delhirasoi.fi
0504728226