Suomen Franchising-Yhdistys

4D Optimi®

Franchiseantajan yhteystiedot

4D Optimi Isännöinti Oy
Varastotie 2
96100, ROVANIEMI
029 370 0630

www.4doptimi.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2015
2021

Franchiseketjun tiedot

4D Optimi® on puhtaasti kotimainen, 100 %:sti yksityisomisteinen, uuden ajan aitoa omaisuudenhallintaa harjoittava isännöintiyritys. Tulevana ketjuyrittäjänä huolehdit paikallisesti 4D Optimi® -ketjun toiminta-ajatuksen jalkauttamisesta omalla alueellasi. Toimintamallissa on jätetty tilaa paikalliseen räätälöintiin; se mikä soveltuu lappilaiselle, ei välttämättä istu ihan sellaisenaan savolaiselle.
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaishintaista isännöintipalvelua, jonka perusajatuksena on ”yksi palvelu – yksi hinta”. Toimitusjohtajamaisen toiminnan tavoitteena on taloyhtiöiden kustannusten ennakoitavuus, avoimuus ja nyt 2021 erityisesti läpinäkyvyys. Hallinnollisen isännöinnin palvelupaketin hinnoittelu pohjautuu kolmeen kysymykseen:
1. Koskeeko tehtävä kaikkia osakkaita?
2. Onko tehtävä lain, asetuksen tai viranomaismääräyksen edellyttämää?
3. Toistuuko tehtävä säännöllisesti taloyhtiön toiminnassa?
Jos vastaus kaikkiin kolmeen kysymykseen on kyllä, niin tehtävä kuuluu kiinteään kuukausihintaan. Muussa tapauksessa isännöinnin erillistehtävä on kokonaispalveluperiaatteesta poikkeavaa ja sen toteutuksesta sovitaan erikseen. Esimerkkinä riita- tai perintäasiat, sekä osakehuoneiston haltuun ottaminen. Poikkeavasta toiminnasta aiheutuvat erilliskulut ja tehtävät veloitetaan sopimuksen mukaan tai kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti, mutta niistä tiedotetaan taloyhtiön hallintoa aina erikseen.

Suomi
1

Taloustiedot

5 000 €
15 000 € yksinyrittäjä tai 12 000 € jo toimiva yritys
5 % liikevaihdosta
2% liikevaihdosta
Ei välttämättömiä muita maksuja
30 000 € yksinyrittäjä tai 1,2 kertaa nykyinen liikevaihto, jo toimiva yritys
60 000 € yksinyrittäjä tai 1,6 kertaa edellisen vuoden liikevaihto, jo toimiva yritys
80 000 € yksinyrittäjä tai yli 2 kertaa edellisen vuoden liikevaihto, jo toimiva yritys

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
5-10 vuotta

4D Optimi® isännöintitiimin voi kukin yrittäjä rakentaa itse tai tukeutua ketjun yhteisiin palveluihin. Mikäli aloitat yksin, olisi hyvä, jos työ-/ koulutushistoriastasi löytyisi kaupallista tai teknistä osaamista kiinteistöalalta. Emme siis edellytä aiempaa yrittäjä- tai isännöintikokemusta. Voit myös olla jo jonkin aikaa omaa isännöintitoimintaa harjoittanut, ja haluat saada jykevää tukea liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen. Mikäli edustat jo toimivaa isännöintiyritystä, annamme koko henkilöstöllenne valmiit työkalut toiminnan muokkaamiseksi toimitusjohtajamaiseen toimintaan.

Edellytämme aloittavilta yrittäjiltä nuhteettomia elintapoja, tarkistamme jokaisen hakijan luottotiedot viimeistään ennen toista tapaamista.

Ketjuun liittyvältä toimivalta yritykseltä odotamme vakiintunutta toimintaa omassa kokoluokassaan, halua kasvaa paikallisesti ja yrityksen julkiset tiedot tulisivat olla kunnossa ilman negatiivisia rekisterimerkintöjä.

Yksin aloittava, taustastasi riippuen 2-6 kuukatta ei yhtäjaksoita kouluttautumista Rovaniemellä osana 4D Optimi Isännöinti Oy Rovaniemi päivittäistoimintaa. Koulutusjakso alkaa ennen varsinaista toiminnan aloitusta ja jatkuu vähintään 1-2 kuukautta toiminnan aloittamisajankohdan jälkeiseen aikaan. Kouluttautuminen ei ole yhtäjaksoista, ensin harjoittelemme päivittäistoimintaa alkuperäisessä organisaatiossa, minkä jälkeen koulutusjaksot kytkeytyvät kiinteästi kulloinkin käynnissä olevaan vaiheeseen toiminnan aloituksessa. Saattelemme sinut yrittäjän taipaleelle käsi kädessä koko matkan.

Toimintaa 4D Optimi® -ketjun alle siirtyvän jo toimivan isännöintiyrityksen kanssa räätälöimme täysin oman kouluttautumissuunnitelman, joka sisältää ensin yksilövalmennusta Rovaniemellä ja sen jälkeen tarpeen mukaista koulutusta yrityksen omassa ympäristössä.

Kerran vuodessa 4D Optimi® yrittäjäpäivä keväällä tai alkukesästä tilinpäätöskiireiden helpotettua. Noin kerran kuukaudessa, pois lukien joulukuu ja kesä-heinäkuu, videoneuvottelupäivä ajankohtaisista asioista. Muilta osin toimitaan tilanteen edellyttämällä tavalla, esimerkiksi järjestelmäpäivitysten aiheuttamien toiminnan muutosten jalkauttaminen.

Tarjoamme sinulle valmiin, kohdepaikkakunnalle räätälöitävissä olevan konseptin, isännöinnin nykyaikaiset palvelutuotteet, aidosti toimivat digitaaliset työkalut, digitaalisen taloushallinnon ja taustaasi peilaavan syvällisen perehdytyksen, sekä jatkuvan ammattimaisen toiminnanaikaisen tuen.

Koulutamme sinusta huippuunsa viritetyn, täysiverisen 4D Optimi® ammattilaisen, joka onnistuu Koulutamme sinusta huippuunsa viritetyn, täysiverisen 4D Optimi® ammattilaisen, joka onnistuu varmasti!

Kyllä
2021 on mahdollista aloittaa toiminta kolmella paikkakunnalla.
Jaana Baas
jaana.baas@4doptimi.fi
029 370 0635