Suomen Franchising-Yhdistys

4D Optimi®

Franchiseantajan yhteystiedot

4D Optimi Isännöinti Oy
Aittatie 3
96320, Rovaniemi
029 370 0630

www.4doptimi.fi


Franchiseantajan tiedot

Ehdokasjäsen
2015
2023

Franchiseketjun tiedot

4D Optimi® on puhtaasti kotimainen, yksityisomisteinen, uuden ajan aitoa omaisuudenhallintaa harjoittava isännöintiyritys. Tulevana ketjuyrittäjänä huolehdit paikallisesti 4D Optimi® -ketjun toiminta-ajatuksen jalkauttamisesta omalla alueellasi. Toimintamallissa on jätetty tilaa paikalliseen räätälöintiin; se mikä soveltuu lappilaiselle, ei välttämättä istu ihan sellaisenaan savolaiselle.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaishintaista isännöintipalvelua, jonka perusajatuksena on ”yksi palvelu – yksi hinta”. Toimitusjohtajamaisen toiminnan tavoitteena on taloyhtiöiden kustannusten ennakoitavuus, avoimuus ja läpinäkyvyys.

4D Optimi® toimii taloyhtiön parhaaksi. Autamme asiakkaitamme luomaan suunnitelman, jota noudattamalla kiinteistöjen arvo säilyy ja kasvaa. Franchising-yrityksen palvelutasoja on kaksi:

  • 4D Optimi – elinkaariajatteluun perustuvaa kiinteistöomaisuudenhallintaa
  • Standard – Hallinnollinen isännöinti
1

Taloustiedot

15 000 € yksinyrittäjä tai 12 000 € jo toimiva yritys
5 % liikevaihdosta
2% liikevaihdosta
Ei välttämättömiä muita maksuja
30 000 € yksinyrittäjä tai 1,2 kertaa nykyinen liikevaihto, jo toimiva yritys
60 000 € yksinyrittäjä tai 1,6 kertaa edellisen vuoden liikevaihto, jo toimiva yritys
80 000 € yksinyrittäjä tai yli 2 kertaa edellisen vuoden liikevaihto, jo toimiva yritys

Yrittäjärekrytointi

5 vuotta
5-10 vuotta

4D Optimi®-yrittäjä toimii taloyhtiön parhaaksi. Isännöintitiimin voi kukin yrittäjä rakentaa itse tai tukeutua ketjun yhteisiin palveluihin.

Mikäli aloitat yksin, työ-/koulutushistoriastasi on hyvä löytyä kaupallista tai teknistä osaamista kiinteistöalalta. Emme edellytä aiempaa yrittäjä- tai isännöintikokemusta. Voit myös olla jo jonkin aikaa omaa isännöintitoimintaa harjoittanut ja haluat saada ketjun tukea liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Mikäli edustat jo toimivaa isännöintiyritystä, annamme koko henkilöstöllenne valmiit työkalut toiminnan muokkaamiseksi 4D Optimi-konseptin mukaiseen toimintaan. Edellytämme aloittavilta yrittäjiltä nuhteettomia elintapoja, tarkistamme jokaisen hakijan luottotiedot viimeistään ennen toista tapaamista.

Ketjuun liittyvältä toimivalta yritykseltä odotamme vakiintunutta toimintaa omassa kokoluokassaan, halua kasvaa paikallisesti ja yrityksen julkiset tiedot tulisivat olla kunnossa ilman negatiivisia rekisterimerkintöjä.

Yksin aloittaessasi tarjoamme taustastasi riippuen 2-6 kuukautta kouluttautumista Rovaniemellä osana 4D Optimi Isännöinti Oy Rovaniemi päivittäistoimintaa. Koulutusjakso alkaa ennen varsinaista toiminnan aloitusta ja jatkuu vielä vähintään 1-2 kuukautta yritystoiminnan aloittamisen jälkeenkin. Kouluttautuminen ei ole yhtäjaksoista. Ensin harjoittelemme päivittäistoimintaa alkuperäisessä organisaatiossa, minkä jälkeen koulutusjaksot kytkeytyvät kiinteästi kulloinkin käynnissä olevaan vaiheeseen toiminnan aloituksessa. Olemme tukesi koko matkan, alusta alkaen.

4D Optimi®-ketjun alle siirtyvän jo toimivan isännöintiyrityksen kanssa räätälöimme oman kouluttautumissuunnitelman, joka sisältää ensin yksilövalmennusta Rovaniemellä ja sen jälkeen tarpeen mukaista koulutusta yrityksen omassa ympäristössä.

Kerran vuodessa 4D Optimi® yrittäjäpäivä keväällä tai alkukesästä tilinpäätösten jälkeen. Noin kerran kuukaudessa, pois lukien joulukuu ja kesä-heinäkuu, videoneuvottelupäivä ajankohtaisista asioista. Muilta osin toimitaan tilanteen edellyttämällä tavalla, esimerkiksi järjestelmäpäivitysten aiheuttamien toiminnan muutosten jalkauttaminen.

Tarjoamme sinulle valmiin, kohdepaikkakunnalle räätälöitävissä olevan konseptin, isännöinnin nykyaikaiset palvelutuotteet, aidosti toimivat digitaaliset työkalut, digitaalisen taloushallinnon ja taustaasi peilaavan syvällisen perehdytyksen sekä jatkuvan ammattimaisen toiminnanaikaisen tuen.

Koulutamme sinusta täysiverisen 4D Optimi®-ammattilaisen, joka toimii taloyhtiöiden parhaaksi.

Kyllä
2023 on mahdollista aloittaa toiminta kolmella paikkakunnalla
Jaana Baas
jaana.baas@4doptimi.fi
029 370 0635